Nou video enogastronomia7

Nou vídeo promocional de la gastronomia de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Girona, 14 de setembre de 2016

L’audiovisual, de quatre minuts de durada, presenta un viatge per la cultura i la tradició enogastronòmica de les comarques gironines, estretament vinculada als paisatges, el patrimoni i les costums autòctones del territori, i a la seva evolució, lligada a la influència de personalitats com Ferran Adrià o els germans Roca.

Els perfils a Facebook de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i Visit Costa Brava, i el canal Youtube de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, en tres idiomes, publiquen el nou vídeo promocional «Experiències enogastronòmiques», mitjançant el qual es presenta la destinació gironina des d’una vessant gastronòmica i testimonial.

El vídeo promocional i musical, de quatre minuts i vint segons de durada, ha estat produït per encàrrec del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, i presenta un recorregut per la Costa Brava i el Pirineu de Girona en què s’emfatitza la trajectòria culinària del territori, partint de la producció agrícola i ramadera i seguint amb la cuina i la degustació de les receptes elaborades amb productes locals.

L’audiovisual ofereix imatges terrestres i aèries en alta resolució de paisatges de la demarcació gironina, com el cap de Creus, Cadaqués, Palamós, l’Escala, Girona, i del Pirineu gironí. De manera suggeridora el vídeo també presenta restaurants icònics, mercats i activitats gastronòmiques i enològiques que tenen lloc al territori i van lligades a la cuina catalana i als productes locals, com l’anxova de l’Escala, les gambes de Palamós, el vi DO Empordà i els formatges, entre d’altres.

Conegut com el «territori on Ferran Adrià i els germans Roca estan reinventant la cuina mundial», l’audiovisual destaca els representants de la cuina d’avantguarda gironina: Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols; Paco Pérez, del Miramar; Francesc Rovira, xef de la Fonda Xesc, i l’equip del restaurant Compartir de Cadaqués.

El vídeo, dirigit eminentment al públic final, és també una eina de promoció que l’entitat utilitza en presentacions dirigides a professionals de l’àmbit de les agències de viatges i els operadors turístics, i als mitjans de comunicació.

NEWSLETTER