Nou vídeo promocional de l’oferta de turisme actiu i de natura de la demarcació de Girona

Girona, 15 de juliol de 2015

En motiu de l’Any de la Natura a la demarcació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona ha produït un nou vídeo inspiracional que difon l’àmplia oferta d’activitats turístiques i esportives que la demarcació ofereix en entorns naturals per als amants i visitants de la destinació i que es divulgarà a través dels mitjans digitals.

 

El vídeo musical, de 3 minuts de durada, ofereix imatges aèries, submarines i, també subjectives, d’activitats nàutiques com el caiac, el rem, la natació, la vela i el surf a vela; subaquàtiques com l’snorkelling i el submarinisme; d’activitats terrestres per espais naturals com el senderisme, la cursa atlètica, l’hípica, l’escalada, el ciclisme, la btt, i l’esquí. També conté imatges de vols en globus i túnel del vent, i d’activitats esportives d’aventura com el paracaigudisme, el barranquisme i els parcs d’aventures de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

 

L’audiovisual es difon a través del canal Youtube de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i de les xarxes socials, alhora que també és una nova eina de promoció que l’entitat utilitza en presentacions dirigides a professionals de l’àmbit de les agències de viatges i operadors turístics, i mitjans de comunicació.

 

El vídeo promocional exemplifica l’àmplia oferta d’activitats que la demarcació de Girona ofereix als seus visitants posicionant-se també com a destinació de turisme esportiu arran de la creació de productes específics com les Vies Verdes, la Ruta Pirinexus, les Vies Braves i el Camí de Ronda.

 

En el decurs de tot l’any es poden dur a terme activitats com ara turisme i pesca; ornitocaiac; segway; rutes de natura, fauna i flora; rutes en bicicleta elèctrica; activitats guiades solidàries, i via ferrata tant a la costa com a l’interior. A la demarcació de Girona també tenen lloc nombroses competicions esportives de primer nivell com el Campionat del Món de Windsurf Gran Premi Catalunya Costa Brava; la cursa Intermón Oxfam Trailwalker; la cursa atlètica International Trail Roses-Cap de Creus ; la Volta a la Cerdanya d’Ultrafons; la travessa Bike Transpyr i nombroses competicions nàutiques i de vela; d’esquí i també de paracaigudisme.

NEWSLETTER