quizz1

Primer concurs digital sobre coneixement de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona

Girona, 26 de maig de 2020

Seguint l’estratègia promocional digital del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona en el marc de la crisi de la COVID-19, aquest organisme ha impulsat una iniciativa dirigida a mantenir la relació amb el públic de proximitat i estimular la visitar a la demarcació de Girona durant aquest estiu.

El proper dimecres, 27 de maig, a les 19 hores, tindrà lloc el primer concurs digital, de preguntes i respostes ràpides, centrat en el coneixement general sobre els atractius, la història i l’oferta turística de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona. El concurs consta de 30 preguntes i tindrà una durada aproximada de 20 minuts. Els usuaris que hi vulguin participar s’hauran d’inscriure a la plataforma específica i, alhora, hauran de seguir la partida a través del  canal de YouTube @CostaBravaPirineu , on es retransmetrà en directe la partida i un presentador dinamitzarà la sessió.

El guanyador de la partida obtindrà com a premi un àpat per a dues persones en el restaurant Godard de s’Agaró.

La iniciativa tindrà continuïtat durant el mes de juny, en què s’organitzaran tres partides més sobre coneixements de cultura, el 3 de juny, de natura i esports, el 10 de juny, i de gastronomia i vi, el 17 de juny, centrades en l’oferta turística de la demarcació de Girona. A la fi de cada partida es coneixerà el rànquing dels participants i es concediran premis específics per als guanyadors de concurs.

Aquesta acció promocional s’impulsa des del Club de Màrqueting de Cultura i Identitat, en col·laboració amb els clubs de producte de Natura-Actiu, Enogastronomia, Ruta del Vi DO Empordà i Training Camps del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb el suport de l’empresa Icono Serveis Culturals.

NEWSLETTER

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.