RCR Arquitectes reivindica el valor natural de la Garrotxa amb l’exposició «El somni i la natura» a la Biennal de Venècia

Venècia, 25 de maig de 2018

La mostra, impulsada per l’Institut Ramon Llull de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de diverses entitats i empreses catalanes entre les quals hi ha la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, presenta una caverna feta a partir d’una topografia d’unes sis mil lents que generen una atmosfera dinàmica i en moviment on el visitant es troba amb cinquanta-sis visualitzacions que expliquen el projecte de La Vila amb fotografies, dibuixos i imatges.

Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta, els arquitectes creadors de La Vila, i les comissàries de l’exposició, que es va inaugurar ahir 24 de maig dins del programa dels eventi collaterali de la Biennal, volen que es doni a conèixer aquest nou centre de recerca i reflexió, que entrarà en funcionament a la Vall de Bianya el 2019, entre professionals, prescriptors i mitjans de comunicació. En aquest sentit, el Patronat de Turisme Costa Brava va oferir una recepció dirigida als patrocinadors catalans, agents culturals i prescriptors italians.

Des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona es dona a conèixer el patrimoni arquitectònic de què RCR Arquitectes disposa a la demarcació de Girona en edificis i espais públics –parcs i espais d’oci, edificis de docència, establiments d’hostaleria i cellers– accessibles als visitants i professionals vinculats al món de l’arquitectura i el disseny en localitats com són Olot, les Preses, Ripoll, Besalú, Girona, Begur i Palamós, entre d’altres.

Amb motiu de la col·laboració que el Patronat de Turisme i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació duen a terme, s’han generat  diverses rutes de caire científic i sostenible a les comarques gironines. Concretament, a la ruta de la Garrotxa, RCR té un especial protagonisme amb el trajecte «La Garrotxa, ruta sostenible».

NEWSLETTER