Testimonial mercat francès

S’activa una campanya extraordinària d’ambaixadors a la Costa Brava i el Pirineu de Girona dirigida als principals mercats emissors

Girona, 21 de juliol de 2021

S’adapta la campanya publicitària «Viu el doble» amb l’objectiu de pal·liar els efectes de les noves restriccions i recomanacions derivades de la pandèmia i alhora incentivar la reactivació turística.

Residents i turistes a la destinació es converteixen en protagonistes d’una sèrie de testimonials que posen en relleu el manteniment de l’activitat turística, la professionalitat del sector i el posicionament de la demarcació de Girona com a destinació segura.

Al juny, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona va endegar la campanya de publicitat «Viu el doble», dirigida al mercat de proximitat (Catalunya, Espanya i França) i internacional (Alemanya, Benelux i Regne Unit) amb l’objectiu d’influir en l’elecció de les vacances dels visitants potencials i, alhora, contribuir a reactivar turísticament la demarcació de Girona, especialment per a aquest estiu del 2021.

Atesa l’evolució de la pandèmia, en aquesta segona fase, l’entitat readapta la campanya «Viu el doble» incorporant-hi testimonials. En el cas del mercat francès (el primer mercat emissor de turisme internacional per a la destinació), es presenta la Costa Brava i el Pirineu de Girona des de tres punts de vista diferents: el d’una resident francesa, el d’un treballador francès del sector turístic i el d’una família francesa que gaudeix de les vacances. Amb el títol La Costa Brava et les Pyrénées de Gérone vous attendent comme toujours! es vol generar un missatge de tranquil·litat i una imatge de destinació segura.

En aquest mateix sentit, s’han preparat una sèrie de testimonials dirigits al mercat alemany, belga, holandès i britànic, amb un missatge clar, precís i concret per part de residents que conviden els seus conciutadans a venir al nostre territori i gaudir tant dels establiments turístics com de la seva oferta.

Aquests videoclips posen en relleu la sensació de proximitat, confiança i seguretat que viuran els turistes en la seva estada en algun dels indrets que componen la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Els vídeos es distribueixen en l’àmbit digital, principalment a través del canal de YouTube Costa Brava Pirineu de Girona en què s’ha creat una llista de testimonials, a més dels perfils propis a les xarxes socials (Instagram, Twitter, Facebook), programàtica i native en els mercats esmentats, perquè es difongui ràpidament, amb la intenció de captar l’atenció i arribar al màxim d’audiència possible.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona segueix atent a l’evolució de la situació i en contacte amb el sector turístic públic i privat per treballar en accions comunicatives enfocades als principals mercats emissors. L’objectiu principal és incentivar l’arribada de visitants d’aquests països transmetent confiança, posant en valor els atractius de la destinació i la possibilitat de realitzar activitats diverses, sempre apel·lant a la responsabilitat individual i col·lectiva en el compliment de les mesures vigents.

NEWSLETTER