Platges

Seixanta-set platges i cales de la Costa Brava es presenten en un catàleg promocional

Girona, 12 de març de 2015

El catàleg incorpora una selecció de platges i cales dels vint-i-tres municipis costaners gironins que es presenta amb una fotografia identificativa, una descripció i pictogrames amb informació útil per a l’usuari, com ara longitud i amplada, entorn natural, accés a l’espai i equipaments, entre d’altres. 

La publicació, de 172 pàgines i editada en vuit idiomes, amplia la col·lecció de material promocional de la destinació adreçada al visitant.

 Seguint amb la creació de nous materials promocionals de la destinació Costa Brava, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona edita el catàleg que ofereix informació de seixanta-set platges i cales de la costa gironina que s’ubiquen al llarg de dos-cents vint quilòmetres de litoral. La publicació incorpora una selecció de nord a sud de la Costa Brava, que es presenta amb una fotografia representativa, una descripció i uns pictogrames amb informació útil per a l’usuari, com ara: longitud i amplada, entorn natural, accés a l’espai, serveis (WC, dutxes, restaurants, bar), equipaments esportius, serveis per a discapacitats o certificats mediambientals (bandera blava, distintiu Vies Braves, garantia de qualitat…).

El catàleg també conté un capítol dedicat a recomanar al visitant escenaris singulars on realitzar activitats en el territori, com ara festivals de música, Vies Braves, la descoberta de racons a través del mar, entre d’altres. I al final trobem un mapa reduït amb la situació de les platges i els principals atractius turístics de la destinació.

Aquest catàleg complementa el mapa de platges de butxaca publicat l’estiu de 2014, en el qual s’informa, de manera gràfica, de les característiques i la ubicació de les mateixes platges i cales. La nova publicació completa el material promocional de la destinació, que ja compta amb més de deu catàlegs temàtics de golf, salut i bellesa, activitats a la natura i cultura, entre d’altres, els quals també estan publicats en suport digital.

D’aquest catàleg de platges, se n’han editat un total de 30.000 exemplars en vuit idiomes (català, castellà, anglès, italià, holandès, rus, alemany i francès), que es distribuiran a les fires de turisme genèriques on el Patronat de Turisme Costa Brava Girona participi, així com en accions promocionals i a les oficines de turisme de les comarques gironines.

NEWSLETTER