Blog somcultura.com

S’estrena el blog SomCultura.com sobre l’oferta cultural a les comarques gironines

Girona, 27 d’abril de 2016

El blog SomCultura.com arranca amb la publicació de deu apunts (posts) d’actualitat dedicats a l’activitat cultural de les comarques gironines, incloent el fenomen Joc de trons; de les exposicions a l’Espai 22, MUME, Castell Gala-Dalí de Púbol i Ullastret, i de continguts sobre els festivals A Capella, Castell de Peralada, Sismògraf, Ítaca i la Fira del Circ al Carrer de la Bisbal.

La plataforma de difusió de continguts culturals promoguda pel Club de Màrqueting Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona té com a principal objectiu captar el públic català de proximitat interessat per una oferta cultural de quilòmetre zero, que en ocasions té dificultats per arribar a la ciutadania.

El blog s’ha dissenyat de manera que esdevingui una eina de consulta fàcil i dinàmica: destaca els esdeveniments culturals que organitzen els membres del Club de Cultura i Identitat del Patronat, així com les experiències o productes culturals que representin alguna novetat o que tinguin característiques diferenciadores.

La plataforma inicia les seves publicacions amb articles publicats pel periodista gironí Dani Chicano, i es preveu comptar amb col·laboradors experts en l’àmbit turístic i cultural per a les pròximes entrades al blog. La plataforma conté enllaços als perfils d’Instagram, Youtube, Pinterest, Facebook i Twitter del Patronat de Turisme Costa Brava i Pirineu de Girona.

Ramon Ramos, director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha declarat que «l’oferta cultural del territori és un fort potencial de la destinació i per aquest motiu des del Club de Màrqueting Cultura i Identitat s’ha considerat oportú llançar una plataforma informativa i promocional de tota l’oferta englobada en les diverses disciplines de l’àmbit de la cultura». El director del Patronat ha afegit «Els grans festivals, però també els petits, més modestos però artísticament valuosos; els grans concerts, però també aquells íntims; l’avantguarda artística, la música, els museus, el patrimoni, el teatre, el cinema, visites guiades o exposicions; tot tindrà cabuda en aquest espai que té raó de ser en el foment de la cultura».

NEWSLETTER