Web Regala moments

S’impulsa la campanya turística de Nadal «Regala moments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona»

Girona, 1 de desembre de 2020

La campanya promocional «Regala moments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona» presenta més d’un centenar de propostes i experiències turístiques entre els mesos de desembre i gener de 2021 dirigides al públic català.

 Entre les activitats i els paquets regal s’hi troben escapades, menús de degustació, activitats a la natura, tastos singulars, experiències de benestar, activitats culturals o batejos de golf. Totes les propostes tenen validesa fins al desembre de 2021.

 El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona impulsa la innovadora campanya turística per l’època de Nadal «Regala moments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona» amb l’objectiu de contribuir a reactivar l’activitat al sector turístic de la demarcació de Girona i promocionar, entre el públic de proximitat de Catalunya, la diversitat de productes i serveis que ofereix la destinació, segmentats per perfils, interessos específics i/o territoris.

Amb motiu de les darreres mesures i restriccions per la COVID-19 aplicades pel Govern del 30 d’octubre al 22 de novembre (restriccions de mobilitat nocturna, confinament perimetral de caps de setmana, tancament d’equipaments i suspensió de determinades activitats, entre d’altres), el Patronat de Turisme va aturar la campanya promocional centrada a incentivar el turisme de proximitat a la demarcació els caps de setmana i els ponts dels mesos de tardor. Així, amb la segona represa de l’activitat en el context de pandèmia, i amb la voluntat de contribuir a reactivar econòmicament el sector, neix la campanya «Regala moments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona», fruit de la col·laboració d’entitats i empreses privades del territori integrades dins dels clubs de màrqueting de producte de l’entitat.

El web Regala moments Costa Brava i Pirineu de Girona és un espai promocional que reuneix 110 propostes idònies per a les persones que desitgin adquirir una experiència a la demarcació de Girona i la vulguin gaudir en el decurs del 2021. Els preus dels productes i experiències oscil·len entre els 2 i els més de 300 euros, i s’hi troben des d’activitats específiques fins a activitats que combinen diversos serveis. Totes van dirigides a famílies, parelles i grups. El web serveix com a recull de les propostes, que es poden adquirir directament a les empreses o als municipis participants.

Entre les activitats que s’ofereixen hi ha propostes de cap de setmana  a Lloret de Mar, per descobrir-ne els espais culturals; a la Costa Brava, per gaudir del golf, o al Pla de l’Estany, per conèixer i conviure amb els productors locals de formatges. També hi ha propostes de paracaigudisme o per aprendre a pilotar una avioneta en una de les badies més boniques del món, pícnics entre vinyes, un taller per aprendre a destil·lar ginebra amb botànics a partir de les plantes del territori, banys de bosc i tast de flors silvestres, tastos sensorials, escapades de benestar amb allotjament i tractaments relaxants, entre d’altres.

La campanya es promociona a través d’una estratègia publicitària en xarxes socials i en mitjans de comunicació en línia i fora de línia de Catalunya.

NEWSLETTER