Una seixantena d’agents de viatge i operadors turístics nòrdics coneixen la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Girona, 11 de maig de 2017

Els dies 8, 9 i 10 de maig, s’ha portat a terme a les ciutats de Hèlsinki, a Finlàndia, i Oslo, a Noruega, un cicle de trobades comercials i presentacions promocionals de l’oferta turística de les destinacions turístiques gironines adreçada a seixanta-dos agents de viatges i operadors turístics nòrdics i setze mitjans de comunicació finesos i noruecs.

L’acció ha estat impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i hi han participat catorze entitats i empreses gironines de la demarcació.

Dilluns, 8 de maig, es va dur a terme en un espai gastronòmic de Helsinki, a Finlàndia, la presentació de l’oferta enoturística de la Costa Brava a càrrec del vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Dulsat. Seguidament, es va oferir un sopar maridat de cuina catalana i vins de celler membres de la Ruta del Vi DO Empordà –Espelt Viticultors, Castell de Peralada, Grup Oliveda i Pere Guardiola Celler– adreçat a vint-i dos prescriptors nòrdics i professionals del món de l’enogastronomia i els viatges entre els quals hi havia Grup K, Rantapallo, Tripsteri o Winestudio.

L’endemà, dimarts, 9 de maig, al mateix espai gastronòmic s’hi va organitzar  una presentació de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona dirigida a vint-i-sis agents i operadors de viatge i cinc periodistes finesos. Posteriorment, va tenir lloc un workshop entre nou entitats i empreses turístiques gironines, i agents i operadors turístics com ara Sembo, Golfresepti, Ok Matkat, Dupong, STS Alppimatkat o CWT, entre d’altres.

En l’acte promocional hi van participar el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Dulsat; la directora de l’Agència Catalana de Turisme als Països Nòrdics, Eulàlia Cabana, i representants de l’Oficina Espanyola de Turisme a Hèlsinki.

Finalment, el cicle d’accions promocionals va concloure ahir dimecres, 10 de maig, a la ciutat d’Oslo amb una segona sessió de workshop adreçat a trenta-sis agents de viatge i operadors turístics –1Golf, Alfa Travel SA, Questtravel, ReisEvent, Travel Invest, entre d’altres–, i onze mitjans de comunicació noruecs. En aquesta ocasió, es va comptar amb la participació de tretze entitats i empreses turístiques gironines. Seguidament, a les reunions de treball, es va fer la presentació de la destinació, que va comptar amb la presència del vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Dulsat, i va continuar amb un àpat gastronòmic ofert pels cuiners Vicenç Fajardo, del restaurant La Plaça, de Madremanya, i Joan Carles Sánchez, cuiner del restaurant Es Portal, de Pals; restaurants membres de la Cuina de l’Empordanet i vins de la Ruta del Vi DO Empordà.

La representació gironina la conformava: l’Ajuntament de Calonge – Sant Antoni, Turisme Palafrugell, Lloret Turisme, Oficina de Turisme de Begur,  Costa Brava Verd Hotels, Ilunion Hotels, Evenia Hotels, Corredor Mató, Mas Garganta, Peralada Resort, Gran Hotel Ultònia 4*, Hotel Carlemany, PGA Catalunya Resort, Salles Hotels i Silken Park Hotel San Jorge.

NEWSLETTER