Una seixantena de professionals participen en la jornada formativa sobre el portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona

Girona, 30 de novembre de 2022

Avui, dimecres 30 de novembre, al PGA Catalunya de Caldes de Malavella, ha tingut lloc la jornada formativa dirigida a professionals del sector turístic gironí centrada en l’anàlisi del procés de compra que l’usuari fa en el portal promocional Moments Costa Brava Pirineu de Girona, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona des de 2021. La sessió persegueix millorar la usabilitat i la creació de les experiències segons les necessitats i les expectatives dels usuaris.

Aquest web promocional, que aplega més d’un centenar de propostes idònies per a totes les persones —famílies, parelles i grups reduïts— que vulguin adquirir una experiència a la demarcació de Girona, ofereix activitats i paquets, menús de degustació, tasts singulars, experiències de benestar, activitats culturals o de natura i bateigs de golf, entre d’altres, en qualsevol època de l’any, però més especialment fora de la temporada alta.

El portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona és una eina més de promoció i comercialització de l’oferta de la destinació entre el públic de proximitat de Catalunya i l’Estat espanyol. En el període comprés entre l’agost de 2021 i l’agost de 2022, el web promocional va comercialitzar més de 1.500 experiències que es van anunciar per mitjà d’una campanya de comunicació a través de Facebook, Instagram, Google i màrqueting per correu electrònic.

NEWSLETTER