Via Ferrata. Aventura Girona

Una seixantena d’influencers espanyols visiten la Costa Brava i impacten en 13 milions de potencials visitants

6 de juny de 2024

Dulceida, Melyssa Pinto, Sofia Suescun, Susana Molina o Carla Flila, encapçalen el grup de seixanta creadors i creadores de contingut digital dels àmbits de la moda, estil de vida i bellesa que participen en un esdeveniment a la Costa Brava, la Casa In. El grup d’influencers ha dut a terme activitats a la destinació com una excursió en catamarà en aigües del Parc Natural del Cap de Creus, una sortida en caiac a Palamós i un recorregut per la via ferrata de Cala del Molí de Sant Feliu de Guíxols.

El nombre de seguidors que sumen els participants que han mencionat la Costa Brava supera els tretze milions; dada que converteix els seguidors en potencials visitants per a la destinació.

Emmarcat en l’estratègia de màrqueting digital del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona per generar contingut a les xarxes socials en l’àmbit global, s’impulsa la segona iniciativa promocional dirigida a un grup d’influencers espanyols dels àmbits de la moda, estil de vida i bellesa per promocionar, projectar i posicionar la destinació Costa Brava en el mercat estatal.

En aquesta ocasió, la coneguda creadora de contingut i empresària, Aida Domènech, Dulceida, amb 3,4 milions de seguidors a Instagram, ha escollit la Costa Brava per a la celebració de l’esdeveniment per a influencers de la seva agència In Management, la Casa In, al que han participat una seixantena de creadores i creadors de contingut digital espanyol de les xarxes socials Instagram i TikTok, majoritàriament. Entre els participants s’hi troben Melyssa Pinto, Sofia Suescun, Susana Molina, Carla Flila i Alex Domènec, entre altres.
El nombre de seguidors que sumen els participants que han mencionat la Costa Brava supera els tretze milions; dada que converteix els seguidors en potencials visitants per a la destinació. En dos dies, el perfil de Costa Brava a la xarxa social d’Instagram ha incrementat en mil seguidors. En els proper dies, la monitorització de les xarxes socials permetrà obtenir dades de l’impacte -impressions- que es generen fruit de les diverses publicacions (reels, històries, vídeos).

El 3 i 4 de juny, el grup d’influencers ha tingut ocasió de conèixer el paisatge, la gastronomia i la diversitat d’activitats de lleure que la Costa Brava ofereix al visitant a través d’una excursió en catamarà per aigües del Parc Natural del Cap de Creus, una sortida en caiac des de la platja Castell de Palamós i una aventura per la via ferrata de Cala del Molí de Sant Feliu de Guíxols. Aquestes activitats, organitzades pel Patronat de Turisme Costa Brava de la Diputació de Girona, han generat contingut promocional a les xarxes socials i projecció de les empreses participants i de la marca Costa Brava.

NEWSLETTER