CAT.Viueldoble2 (1)

«Viu el doble», la nova campanya que uneix la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Girona, 11 de juny de 2021

La campanya estrena creativitat i inclou un pla de mitjans complet adreçat als principals mercats turístics per a les destinacions de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona destina un milió d’euros a la campanya de comunicació per al 2021.

Des del 14 de juny, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona endega la campanya de publicitat «Viu el doble», dirigida al mercat de proximitat —català, espanyol i francès— i internacional —el Benelux i el Regne Unit— amb l’objectiu d’incidir en l’elecció de les vacances dels visitants potencials i, alhora, contribuir a reactivar turísticament la demarcació de Girona especialment per a aquest estiu 2021.

«Viu el doble» és l’eslògan que identifica la campanya, la qual posa el focus en el fet de gaudir de la vida viatjant i juga amb la dualitat, la complicitat i la complementarietat de les marques «Costa Brava» i «Pirineu de Girona». El concepte creatiu tracta com a valor diferencial la singularitat de la destinació, en què es troba tot el que un visitant necessita per gaudir de les vacances sense haver d’escollir entre conceptes inicialment contraposats com «mar i muntanya», «relaxació o activitat», «família o amics», «estiu o tardor».  El missatge té per objectiu interpel·lar el client potencial a través de l’emoció i del joc de paraules amb imatges de qualitat del territori. És una campanya atemporal, adaptable a les estacions de l’any i flexible segons la situació i les tipologies de plataformes de comunicació que s’utilitzen per divulgar-la.

Per al Patronat de Turisme Costa Brava Girona la campanya representa un pas endavant en el reposicionament de marca, projecció i notorietat a mitjà termini. És el resultat de l’evolució experimentada en el coneixement de les marques pròpies i el coneixement del mercat. Està dissenyada perquè tant els diferents clubs de màrqueting de producte del mateix Patronat de Turisme com les entitats i empreses turístiques de la demarcació de Girona puguin integrar-la en les seves comunicacions.

La campanya «Viu el doble» es compon de dotze gràfics, un espot de vint segons, un audiovisual de noranta segons i diverses falques de ràdio, en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès).

L’estratègia de mitjans és de caràcter mixt i diversifica els formats. S’hi empren tant els canals tradicionals com digitals i es difon en mitjans generalistes i especialitzats. És remarcable la presència en mitjans televisius —TV3, TF1, BFM París—, en suports exteriors com circuits digitals de gran format, intercanviadors, trams, autobusos, opis —a la plaça Callao de Madrid, Bilbao, Brussel·les—, entre d’altres.

Miquel Noguer, president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, manifesta: «Aquest 2021 és l’exercici en què més recursos i pressupost —un milió d’euros— destinem en publicitat i comunicació per tal de fer costat al sector turístic de la demarcació de Girona en l’any en què iniciem la recuperació turística i ens disposem a reposicionar les marques “Costa Brava” i “Pirineu de Girona”».

Materials de la campanya

Enllaç a la carpeta que recull una mostra de les creacions de «Viu el doble» en quatre idiomes.

Visualització de l’espot en diferents versions idiomàtiques: «Viu el doble», «Vive el doble», «Live twice», «Vivez en double».

NEWSLETTER