Vídeo In Costa Brava

Més de cent mil reproduccions en cinc dies del nou vídeo promocional de la Costa Brava

Girona, 29 de febrer de 2016

El nou vídeo promocional de la Costa Brava es reprodueix 103.523 vegades a les xarxes socials, ha arribat a 416.336 persones i s’ha compartit 3.057 vegades en cinc dies.

L’audiovisual, de cinc minuts de durada, presenta un viatge a la Costa Brava en què s’emfatitzen els atributs i els valors de la destinació estretament vinculats a la bellesa del paisatge, el patrimoni i les tradicions autòctones, els productes agroalimentaris i la bona gastronomia, la miscel·lània de propostes i activitats turístiques, i la bonhomia dels habitants del territori.

El passat 25 de febrer, els perfils a Facebook de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i el canal Youtube de la Costa Brava i el Pirineu de Girona van publicar el nou vídeo promocional de la Costa Brava. En cinc dies, el vídeo ha generat gran impacte a les xarxes socials i ha estat reproduït 103.523 vegades, ha tingut un abast de 416.336 persones, s’ha compartit 3.057 vegades, ha sumat 10.438 reaccions mitjançant emoticones i ha generat 630 comentaris.

El vídeo promocional i musical, produït per encàrrec del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona al prestigiós videomaker italià Emiliano Bechi Gabrielli, presenta un viatge a la Costa Brava en què s’emfatitzen els atributs i els valors de la destinació estretament vinculats a la bellesa del paisatge, el patrimoni i les tradicions autòctones, els productes agroalimentaris i la bona gastronomia, i la bonhomia dels habitants del territori. L’audiovisual, de cinc minuts de durada, ofereix imatges submarines, aèries i d’altres de subjectives, de la costa gironina i del rerepaís.

De manera suggeridora el vídeo presenta les diverses tipologies de poblacions de costa que hi ha al litoral gironí, el paisatge mediterrani i la riquesa natural i florística del territori, així com aspectes rellevants de la gastronomia del territori –productes i vins de la DO Empordà.

També reflecteix amb nombroses imatges les activitats que els visitants poden desenvolupar a la destinació, com ara activitats nàutiques ―caiac de mar, immersió lleugera (snorkelling), submarinisme, vela― i activitats terrestres per espais naturals ―senderisme per camins de ronda, sortides en burricleta, etc. ―I remarca aspectes de la cultura local com ara tradicions i festivats ―els castellers, les festes medievals i les fires temàtiques― i elements icònics com Salvador Dalí. El vídeo conclou amb un missatge: “Dedicat a tota la gent de la Costa Brava”.

Per a la producció d’aquest treball s’han utilitzat des de càmeres subjectives, sortides en vol aerostàtic i salts en paracaigudes fins a drons; i s’han emprat tècniques com el timelapse (filmació a intervals) i l’hiperlapse (timelapse en moviment) en l’edició de les imatges recollides. El treball ha comptat amb el suport dels consells comarcals de l’Alt Empordà, el Baix Empordà, la Selva, i el Gironès, i les oficines de turisme i nombroses empreses turístiques del territori.

L’audiovisual, dirigit eminentment al públic final, és també una nova eina de promoció que l’entitat utilitza en presentacions dirigides a professionals de l’àmbit de les agències de viatges i operadors turístics, i mitjans de comunicació.

NEWSLETTER